Op zoek naar een haarwerk waarbij jij je 100% goed voelt?

De kans dat er heel wat vragen bij je opborrelen, is groot. En dat is heel normaal.

Hieronder vind je FAQ of veel voorkomende vragen die we van dames ontvangen. Draagsters van een In Fix Hair-haarwerk geven mee een antwoord.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bezorg ons je vraag

En we proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Kan ik douchen of zwemmen met mijn haarwerk?

“Ik had schrik dat ik niks meer kon doen wat ik graag deed”, vertelt Iris die sinds haar 14de een haarwerk draagt. “Een dagje aan het zwembad met mijn vriendinnen is weer puur genieten. Het is gewoon plezier maken, in het zwembad kunnen springen, het is gewoon weer leuk.
In dit filmpje vertelt Iris haar ervaringen rond dagelijkse dingen die je wél kan met een haarwerk van Europees echt haar.

Iris

Kan ik een pet opzetten?

Ans:Ook heb ik een haarwerk met een staart. Ik zet dan een baseballpet op en dan kan ik gaan golfen. Alle haar zit dan netjes en stevig vast. Dat geeft een goed gevoel, is een verademing. Ook zet ik dan vaak m’n haarwerk met een grote haarband of sjaal op. Makkelijk, want je hoeft het niet altijd naar achter te trekken. En ik heb niet graag haar in mijn gezicht.”
Het hele verhaal van Ans lees je hier.

Ans

Waar komt het haar voor jouw haarwerk vandaan?

Het natuurlijk Europees haar voor de haarwerken van In Fix Hair heeft een eerlijke herkomst. Wij zijn hoofdpartner van de organisatie Think Pink. Mannen en vrouwen die voor een kort kopje kiezen, kunnen via Think Pink hun haar doneren om dat te laten verwerken in een pruik. Think Pink zamelt deze haren in, In Fix Hair betaalt ervoor, controleert en sorteert de haren en zorgt er dus voor dat ze bij de juiste persoon terechtkomen. Daarnaast hebben we ook een overeenkomst met enkele kapperszaken die geknipte haren aan ons verkopen.`

Kan ik met m’n hand door mijn haarwerk gaan?

“Zeker”, getuigt Veronique. “Het haarwerk voelt aan alsof het mijn eigen haar is, zo natuurlijk voelt het aan. De binnenkant zit meteen goed en blijft ook netjes zitten. Iets wat niet zo is met andere haarwerken met Europees haar. En wat extra fijn is: als ik met mijn hand door het haar ga, dan valt het de andere kant op.”
Lees het volledige verhaal van Veronique.

Veronique

Kan ik met een haarwerk diepte in mijn haar creëren?

“Ik heb graag diepte in mijn haar. Dankzij mijn uitgroei kan ik ervoor zorgen dat mijn hoofdhuid en eigen haar zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een heel natuurlijk effect. Als ik met mijn hoofd schud, dan zwiept mijn haar opnieuw”, vertelt Chantal.
“Ik voel me opnieuw vrouwelijk.” Het hele verhaal van Chantal.

Chantal

100% natuurlijk Europees echt haar, wat is dat precies?

➡ Dat legt Katrien je graag uit in dit filmpje.

Het is onze bewuste keuze om jouw haarwerk te maken met zorgvuldig uitgeselecteerd 100% natuurlijk Europees echt haar. Zowel voor je haarwerk op maat of je ready to wear-haarwerk (= een standaardhaarwerk).

In tegenstelling tot een synthetische pruik of een haarwerk gemaakt van Aziatisch haar, past een haarstuk van echt Europees haar het beste bij wie jij bent. De haarstructuur en het haartype zijn hetzelfde als jouw eigen natuurlijk haar. Komt erbij dat dit 100% natuurlijk Europees echt haar onbehandeld is. 100% puur natuur. Het enige haar dat beweegt, dat je zelf kan onderhouden. Haar dat nat mag worden en dat je kan laten drogen.

Klopt, met een In Fix Hair-haarwerk kan je leven zoals je altijd al deed: in de zon en in de regen, in de douche, al sportend, al shoppend, al lachend, al dansend,… Er is een oplossing voor jouw probleem!

Dit is Europees écht haar (👀 FILMPJE)

Hoelang moet ik wachten op mijn nieuw haarwerk?

De levertermijn van een haarwerk op jouw maat met natuurlijk Europees haar is ongeveer 14 tot 16 weken. Klopt, dat is even wachten. Tegelijk is het de tijd die wij nodig hebben om het beste haar voor jouw type te selecteren en dit te laten knopen tot een uniek haarwerk in onze gespecialiseerde productiesite op de Filipijnen. Een standaardhaarwerk heb je al na enkele dagen.

Is een haarwerk dragen warm?

“Een haarwerk met echt haar is mooier, ademt mee, zit lekkerder en je hebt er veel genot van. Zweten werkt nu zelfs in mijn voordeel”, vertelt Caitlinn. “Want de siliconen zorgen ervoor dat, wanneer ik zweet, de cap van mijn haarwerk zich als het ware vastzuigt op mijn hoofd.”
Het volledige warme verhaal van Caitlinn lees je hier.
caitlin

Hoe wordt jouw haarwerk gemaakt?

Jouw haarwerk van Europees 100% echt haar maken we met de grootste zorg. Een manueel en minutieus proces dat verloopt in verschillende stappen.

Na een zorgvuldige selectie vertrekken jouw onbehandelde haren met alle gedetailleerde technische informatie naar onze eigen productiesite op de Filipijnen. Daar maken we een handgeknoopt haarwerk. Een arbeidsintensief proces van 10 weken. Da’s best een lange tijd. Maar de moeite waard. 🧡

Bekijk de verschillende productiestappen in dit filmpje. 🎬