Hieronder vind je FAQ of veel voorkomende vragen die we van dames ontvangen. Hopelijk vind je wat je zoekt in het antwoord.

Toch nog vragen over onze haarwerken van 100% natuurlijk Europees echt haar? Geef ons een seintje.

100% natuurlijk Europees echt haar, wat is dat precies?

Het is onze bewuste keuze om jouw haarwerk te maken met zorgvuldig uitgeselecteerd 100% natuurlijk Europees echt haar. Zowel voor je haarwerk op maat of je ready to wear-haarwerk (= een standaardhaarwerk).
In tegenstelling tot een synthetische pruik of een haarwerk gemaakt van Aziatisch haar, past een haarstuk van echt Europees haar het beste bij wie jij bent. De haarstructuur en het haartype zijn hetzelfde als jouw eigen natuurlijk haar. Komt erbij dat dit 100% natuurlijk Europees echt haar onbehandeld is. 100% puur natuur. Het enige haar dat beweegt, dat je zelf kan onderhouden. Haar dat nat mag worden en dat je kan laten drogen.
Klopt, met een In Fix Hair-haarwerk kan je leven zoals je altijd al deed: in de zon en in de regen, in de douche, al sportend, al shoppend, al lachend, al dansend,… Er is een oplossing voor jouw probleem!

Dit is Europees écht haar

Waar komt het haar voor jouw haarwerk vandaan?

Het natuurlijk Europees haar voor de haarwerken van In Fix Hair heeft een eerlijke herkomst. Wij zijn hoofdpartner van de organisatie Think Pink. Mannen en vrouwen die voor een kort kopje kiezen, kunnen via Think Pink hun haar doneren om dat te laten verwerken in een pruik. Think Pink zamelt deze haren in, In Fix Hair betaalt ervoor, controleert en sorteert de haren en zorgt er dus voor dat ze bij de juiste persoon terechtkomen. Daarnaast hebben we ook een overeenkomst met enkele kapperszaken die geknipte haren aan ons verkopen.`

Hoelang moet ik wachten op mijn nieuw haarwerk?

De levertermijn van een haarwerk op jouw maat met natuurlijk Europees haar is ongeveer 14 tot 16 weken. Klopt, dat is even wachten. Tegelijk is het de tijd die wij nodig hebben om het beste haar voor jouw type te selecteren en dit te laten knopen tot een uniek haarwerk in onze gespecialiseerde productiesite op de Filipijnen. Een standaardhaarwerk heb je al na enkele dagen.