Natuurlijk Europees haar, wat is dat precies?

Het is onze bewuste keuze om jouw haarwerk te maken met zorgvuldig uitgeselecteerd natuurlijk Europees haar. Zowel voor je haarwerk op maat of je ready to wear-haarwerk (= een standaardhaarwerk). In tegenstelling tot een synthetische pruik of een haarwerk gemaakt van Aziatisch haar, past een haarstuk van echt Europees haar het beste bij wie jij bent. De haarstructuur en het haartype zijn hetzelfde als jouw eigen natuurlijk haar.

Zo kan je je leven leven zoals je het altijd al deed: in de zon en in de regen, al sportend, al shoppend, al lachend, al dansend,… Er is een oplossing voor jouw probleem!

Waar komt het haar voor jouw haarwerk vandaan?

Het natuurlijk Europees haar voor de haarwerken van In Fix Hair heeft een eerlijke herkomst. Wij zijn hoofdpartner van de organisatie Think Pink. Mannen en vrouwen die voor een kort kopje kiezen, kunnen via Think Pink hun haar doneren om dat te laten verwerken in een pruik. Think Pink zamelt deze haren in, In Fix Hair betaalt ervoor, controleert en sorteert de haren en zorgt er dus voor dat ze bij de juiste persoon terechtkomen. Daarnaast hebben we ook een overeenkomst met enkele kapperszaken die geknipte haren aan ons verkopen.

Hoelang moet ik wachten op mijn nieuw haarwerk?

De levertermijn van een haarwerk op jouw maat met natuurlijk Europees haar is ongeveer 12 weken. Klopt, dat is even wachten. Tegelijk is het de tijd die wij nodig hebben om het beste haar voor jouw type te selecteren en dit te laten knopen tot een uniek haarwerk. Een standaardhaarwerk heb je al na enkele dagen.