Vind het haarwerk dat bij jou past

Haarverlies of kaalheid? Een kleine toevoeging aan de kruin of een volledig haarstuk nodig? Met de haarwerken van In Fix Hair zal je je weer helemaal ‘jij’ voelen. Of je je haar nu verliest ten gevolge van chemotherapie, alopecia androgenetica of een andere aandoening. We zijn het er over eens dat je kapsel voor jou erg belangrijk is. Jouw haar heeft een immens grote impact op hoe je eruit ziet en dus onrechtstreeks ook op hoe je je voelt.

Natuurlijk Europees haar

Het is onze bewuste keuze om jouw haarwerk te maken met zorgvuldig uitgeselecteerd natuurlijk Europees haar. Zowel voor je haarwerk op maat of je ready to wear-haarwerk (= een standaardhaarwerk). In tegenstelling tot een synthetische pruik of een haarwerk gemaakt van Aziatisch haar, past een haarstuk van echt Europees haar het beste bij wie jij bent. De haarstructuur en het haartype zijn hetzelfde als jouw eigen natuurlijk haar. Kortom, je draagt een haarwerk dat heel comfortabel zit.

Zo kan je je leven leven zoals je het altijd al deed: in de zon en in de regen, al sportend, al shoppend, al lachend, al dansend,…

Er is een oplossing voor jouw probleem!

Volledig op jouw maat of een standaardhaarwerk

Ontdek meer over: