Chantal

“Ik voel me opnieuw vrouwelijk.”

Als gevolg van alopecia verloor Chantal haar haren. Eerst experimenteerde ze met een synthetisch haarwerk en met Aziatisch haar. “Een goedkope tussenoplossing, want ik ging ervan uit dat ik toch al mijn haar zou terugkrijgen.” Maar toen die haardos niet meer terugkwam, vond ze met een haarwerk van In Fix Hair haar vrouwelijkheid terug.

Chantal

“Na mijn haarverlies voelde ik me niet meer vrouwelijk”, vertelt Chantal. “Ik kocht een synthetisch haarwerkje. Iets goedkoops omdat ik ervan overtuigd was dat het een tussenstap was tot mijn eigen haren weer zouden groeien.” Maar het draaide anders uit. “Ik kreeg kale plekken op mijn hoofd en het haar dat ik nog had, was heel dun.”

Op aanraden van haar kapper koos Chantal voor een haarwerk met Aziatisch haar. “Ik was er blij mee”, zegt de dame. “Maar het haar voelde snel dof, stug en droog aan. Met een onnatuurlijke glans. Ik durfde niet onder een lamp te gaan staan. Als iemand te kort bij me stond, was ik onzeker over of ze het randje van het haarwerk zouden zien.”

“Deze oplossing is zo waardevol voor vrouwen met haarverlies.”

Europees haar is een wereld van verschil

Mee dankzij Haarwerkstudio Zijlstra ontdekte Chantal In Fix Hair. “Een haarwerk met Europees haar is een wereld van verschil”, ervaart Chantal haar In Fix Hair-haarwerk. “De haren zijn veel fijner, het zit veel comfortabeler. Niets gaat boven gewoon haar waarmee je kan sporten, zelfs zwemmen. Deze oplossing is zo waardevol voor vrouwen met haarverlies. Ze geeft je opnieuw zelfvertrouwen.”

”Van Trabantje naar Ferrari”

Chantal: “Ik heb graag diepte in mijn haar. Dankzij mijn uitgroei kan ik ervoor zorgen dat mijn hoofdhuid en eigen haar zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een heel natuurlijk effect. Als ik met mijn hoofd schud, dan zwiept mijn haar opnieuw. Het haarwerkje zelf zet ik met vijf klemmetjes vast. Een kritische vriendin vroeg me onlangs of ik mijn haarstuk op had of niet. Een mooier compliment kan je niet krijgen. Ik kom van een Trabantje en draag nu de Ferrari van de haarwerken.”

”Opnieuw beginnen leven”

Chantal is een vrouw met pit, iemand die graag geniet. Ze straalt als ze vertelt over haar leven mét een In Fix Hair-haarwerk. “Je beseft pas hoe belangrijk iets voor je is als je het niet meer hebt. Je mag prachtig mooie kleren dragen, als je haar niet goed zit, dan voel je je niet zeker. Het is vaker gebeurd dat ik me ziek meldde voor een feestje, gewoon omdat ik me onzeker in mijn vel voelde. Dat is nu allemaal voorbij. Ik heb mijn leven opnieuw gevonden. En belangrijker: Ik voel me weer vrouwelijk.”