Vind het haarwerk dat bij jou past

Iris Loos

Haarverlies of kaalheid? Een kleine toevoeging aan de kruin of een volledig haarstuk nodig? Met de haarwerken van In Fix Hair voel je je weer helemaal ‘jij’. Of je je haar nu verliest ten gevolge van chemotherapie, alopecia, trichotillomanie of een andere aandoening. We zijn het er over eens dat je kapsel voor jou erg belangrijk is. Jouw haar heeft een immens grote impact op hoe je eruit ziet en dus onrechtstreeks ook op hoe je je voelt.

Weet dat er een oplossing is:

Haarwerken van natuurlijk Europees haar

100 % natuurlijk Europees haar

Het is onze bewuste keuze om jouw haarwerk te maken met zorgvuldig uitgeselecteerd natuurlijk Europees echt haar. Zowel voor je haarwerk op maat of je ready to wear-haarwerk (= een standaardhaarwerk). In tegenstelling tot een synthetische pruik of een haarwerk gemaakt van Aziatisch haar, past een haarstuk van echt Europees haar het beste bij wie jij bent. De haarstructuur en het haartype zijn hetzelfde als jouw eigen natuurlijk haar.

In Fix Hair-haar is onbehandeld haar. 100% puur natuur. Haar dat beweegt, haar dat je zelf kan onderhouden. Haar dat nat mag worden.

Meer voordelen van Europees echt haar

Kortom, je draagt een haarwerk dat heel natuurlijk en comfortabel zit.

Zo kan je je leven leven zoals je het altijd al deed: in de zon en in de regen, al sportend, al shoppend, al lachend, al dansend,…

Er is een oplossing voor jouw probleem!

Haarwerken: volledig op jouw maat of een standaardhaarwerk

Ontdek meer over:

Jouw haarwerk selecteren we zorgvuldig uit en wordt handgeknoopt op onze eigen gespecialiseerde productiesite op de Filipijnen.

Zet je vandaag de eerste stap naar je haarwerk?

Wij maken voor jou een haarwerk met natuurlijk Europees haar!

Contacteer je In Fix Hair-kapper