De Lifestyle Soft is de nieuwste cap in onze collectie van ready to wear-haarwerken (of standaardhaarwerken) met onbehandeld (!) Europees haar. In dit blogbericht lees je waarom deze cap de beste oplossing is voor meisjes of dames met dunner wordende kapsels.

Kortere kapsels

Deze haarwerk-cap is ideaal voor kapsels tot 15 cm. En daarmee verschilt hij van onze gewone Lifestyle-cap die geschikt is voor kapsels met een haarlengte van 20 tot 30 cm.

Cap van de Lifestyle Soft

Het tweede grote verschil zit in de flexibiliteit

De cap van de Lifestyle Soft is superflexibel. Enorm kneedbaar. Als gevolg past de vorm voor heel veel meisjes en dames.

Je haar in eender welke stijl dragen

Ook dat is een voordeel van deze cap. Want de cap heeft geen vaste scheiding. Zo heb je de vrijheid om je haar te modelleren zoals je wil.

cap lifestyle soft clips

Bevestiging met clips

6 aangenaaide clips zorgen ervoor dat de cap vastzit aan je eigen haar. Dit geeft een heel gerust gevoel.

Kortom, deze cap zorgt voor een hoog draagcomfort.

Onderknoping

Deze Lifestyle Soft-cap heeft onderknoping. Dat wil zeggen dat er ook aan de voorkant korte haartjes handmatig zijn ingeknoopt. Zo is er geen randje zichtbaar aan de voorkant. Wat opnieuw zorgt voor rust en zelfvertrouwen.

100% natuurlijk Europees haar

haarwerk kortere kapsels

Net zoals al onze In Fix Hair-haarwerken – of het nu maatwerk is of ready to wear – maken we deze Lifestyle Soft-haarwerken met onbehandeld (!) Europees haar.

Met als resultaat: een haarwerk met een natuurlijke valling. Het enige haar dat natuurlijk is, voelt en beweegt.

Ontdek alle voordelen van natuurlijk Europees echt haar. Omdat je met een In Fix Hair-haarwerk opnieuw kan doen wat je graag doet.

Vragen over de Lifestyle Soft-cap?

Geef ons een seintje. Wij helpen je heel graag in je zoektocht naar het juiste haarwerk.

Bekijk hier nog eens alle specificaties van de Lifestyle Soft op een rij.