Hoe waardevol kan een klantenreis zijn? Enorm! Dat ervaarde ik tijdens het bezoek, samen met onze In Fix Hair-haarwerkspecialisten, aan onze haarwerk-productiesite op de Filipijnen. Want na de selectie van het 100% natuurlijk Europees haar bij ons in België worden de haren op onze eigen gespecialiseerde productiesite op de Filipijnen op een unieke en zorgvuldige manier een voor een handgeknoopt.

Na onze aankomst in Manila bezochten we twee van onze productiesites. Hier beleefden onze haarwerkspecialisten in levenden lijve hoe de haarwerken voor hun klanten gemaakt worden. Ze ontmoetten de mensen achter de In Fix Hair-haarwerken. Niets zo fijn als alle schakels in je productieproces een gezicht geven. Dit werkt stimulerend voor alle betrokkenen.

Leerrijk voor onze haarwerkspecialisten was de introductie op het handknopen. Ook staken ze zelf de handen uit de mouwen om een cap te maken. Voor onze klanten een mooie ervaring. Maar ook voor onze medewerkers die enorm fier waren op het bezoek.

Ideeën uitwisselen

Uiteraard stond er ook relaxen en plezier maken op het reisprogramma. In zo’n ontspannen sfeer leer je elkaar beter kennen. Want onze haarwerkspecialisten hebben professioneel veel gemeen, maar waren onbekenden voor elkaar. Ze wisselden ideeën uit, iedereen leerde van iedereen. Concurrenten – als ik ze zo mag noemen? – ruimen nu plaats voor vrienden.

Ook ik heb er enorm van genoten. Het is simpelweg een ontzettend leuke ervaring. De persoon achter onze klanten leren kennen is superboeiend. Hun enthousiasme is aanstekelijk. Hun appreciatie voor ons bedrijf doet deugd.

Het sterkt ons om te blijven doen wat we doen: haarwerken maken van 100% natuurlijk Europees echt haar. Omdat we dames met haarverlies ermee gelukkig maken.

Dikke merci aan alle reisgenoten en onze medewerkers in de Filipijnen!

De sfeer van deze klantenreis opsnuiven kan je op de foto’s in dit Facebookalbum.

Geschreven door Katrien Van Allemeersch, zaakvoerster In Fix Hair

Europees echt haar, wat is dat nu precies?

Dat lees je hier