Niets zo comfortabel en mooi als dat je haarwerk zo natuurlijk mogelijk oogt én draagt. Het is onze uitdaging om voor jou een haarwerk te maken waarmee je opnieuw het zelfvertrouwen vindt dat jij verdient. Daarom selecteren we zorgvuldig het haar uit dat past bij je haar en haarstructuur. Enkel en alleen 100% natuurlijk Europees haar.  Om zo een natuurlijke uitstraling te garanderen.

Hieronder lees je 3 innovaties om je haarwerk zo natuurlijk mogelijk te maken:

1. Nog dunnere caps voor ready to wear-haarwerken

Om het draagcomfort nog op te krikken, hebben we de caps van onze 3 collecties van de ready to wear-haarwerken fijner, dunner gemaakt. Met als resultaat een lichtere inplanting, een groter natuurlijk effect, lichter om te dragen en dus comfortabeler.

2. Lichtere hair density

Niet alleen de caps zijn lichter om te dragen, ook de hair density (haardichtheid) is geëvolueerd van light/medium naar light. Licht.

Als gevolg meer draagcomfort van je haarwerk. Nog natuurlijker!

3. Natuurlijke scheiding

Nieuw! Je haar in eender welke stijl dragen? Het kan met de ready to wear-haarwerken van de Lifestyle-collectie: de freestyle scheiding zorgt ervoor dat je het haar kan laten vallen zoals je wil.

In Fix Hair werkt voortdurend aan productverbetering. Om voor vrouwen met haarverlies een haarwerk zo natuurlijk mogelijk te maken. Zodat ze opnieuw kunnen doen wat ze graag doen.

Heb je vragen over haarwerken?

Of weet je niet goed waar je zoektocht naar een haarwerk te starten?

Geef ons een seintje

We helpen je heel graag.