Maurice

“Klanten die dit écht haar gewend zijn, willen niets anders meer.”

“Als je voor je haarwerk kiest voor kwaliteit op langere termijn, dan kies je voor natuurlijk Europees echt haar.” Aan het woord is In Fix Hair-expert Maurice Zijlstra, de gedreven zaakvoerder van Haarwerkstudio Zijlstra in het Nederlandse Valkenburg aan de Geul. Deze haarwerkspecialist kiest al zo’n 10 jaar resoluut voor In Fix Hair-haarwerken voor zijn vrouwelijke klanten die kampen met haarverlies.

“Haar is een keuze. En de beste keuze is haar van In Fix Hair”, vertelt Maurice openlijk. “Precies omdat het een natuurproduct is.”

Puur haar

De haarwerken van In Fix Hair onderscheiden zich van andere haarstukken omdat ze gemaakt zijn van 100% natuurlijk Europees echt haar. “En dat is pure kwaliteit”, vat haarwerkspecialist Maurice samen. “Puur haar, 100% onbehandeld, met een natuurlijke valling en een pure kleur.”

Eerlijk is eerlijk. Aan een haarwerk van 100% natuurlijk Europees echt haar hangt een prijskaartje. De goedkoopste oplossing is het niet. “Welke haaroplossing een vrouw ook kiest, die moeten we respecteren. Maar als je kiest voor kwaliteit op langere termijn, dan is haar van In Fix Hair de beste keuze. Bij veel andere haarwerken verdwijnt de kwaliteit na een poosje. Dat gaat – mee door de speciale inknooptechniek – niet op voor het haar van In Fix Hair. De kwaliteit van dit chemisch onbehandeld haar blijft. Met veel voordelen voor de vrouw die het haarwerk draagt.”

“Eens een klant dit écht haar gewoon is, wil die geen stapje terug.”

Met tranen in de ogen

In de zoektocht van vrouwen naar een oplossing voor hun haarverlies of kaalheid, speelt de haarwerkspecialist een belangrijke rol. Want hij of zij begeleidt de vrouw bij de juiste keuze van het haarwerk. Van opmeten en kleur kiezen tot bevestigen en inknippen. In Fix Hair selecteert zorgvuldig natuurlijk Europees echt haar uit dat past bij het haar en de haarstructuur van de vrouw. Voor een haarwerk op maat worden op de eigen productiesite op de Filipijnen de 100% natuurlijke Europese haren op een unieke manier een voor een manueel geknoopt.

Als haarwerkspecialist omschrijft Maurice zich als adviseur. “Tegelijk ben ik een ambassadeur van In Fix Hair. Omdat ik geloof in het product. En ik stel vast dat, eens de klant een haarwerk van natuurlijk Europees echt haar gewend is, die ook niets anders meer wil. Deze vrouwen zetten niet graag een stapje terug.”

Wat is het mooiste compliment dat je ooit ontving? “Dat zijn er veel”, glimlacht Maurice. “Zoals die dame die met haar haarwerk, recht uit onze studio, een ommetje maakte en met tranen in de ogen weer binnenwandelde: “Mijn haar beweegt”, zei ze verontwaardigd. “Alsof het mijn eigen haar is.”

Over emotie en passie

Maurice: “Haren verkopen is voor mij geen financieel, wel een emotioneel gewin. Diezelfde emotie en passie ervaar ik ook bij Luc en Katrien, de zaakvoerders van In Fix Hair. Eerlijke, fijne en correcte mensen. Dat maakt het heel fijn samenwerken.”