Op deze pagina lees je wie we zijn, wie de mensen achter In Fix Hair zijn.

Meer dan 25 jaar ervaring met haarwerken

Hallo, aangenaam! Wij zijn Katrien Van Allemeersch en Iris Loos. Met 25 jaar ervaring met haarwerken en haartoevoegingen is Katrien de drijvende kracht achter In Fix Hair.

Medewerkster Iris Loos is niet alleen kapster van opleiding, maar ook lotgenoot op vlak van alopecia (haarverlies, kaalheid). Zij is dus perfect geplaatst om kappers en verdelers te helpen en te trainen.

In Fix Hair-team Iris loos en Katrien Van Allemeersch
Iris Loos en Katrien Van Allemeersch

100% natuurlijk Europees haar

In Fix Hair maakt haarwerken met natuurlijk Europees echt haar. Die zijn zeer kwaliteitsvol en ogen natuurlijk. Omdat het onbehandeld haar is, puur natuur. Haar dat nat mag worden.

In Fix Hair selecteert zorgvuldig natuurlijk Europees haar uit dat past bij jouw haar en haarstructuur. In dit blogbericht lees je meer over dit selectieproces

Een haarwerk volledig op jouw maat wordt handgeknoopt op onze eigen gespecialiseerde productiefaciliteit op de Filipijnen. Weer in ons land gebeurt een verregaande kwaliteitscontrole.

Onze standaardhaarwerken, ook altijd met natuurlijk Europees haar, zijn direct leverbaar en dus ready to wear.

Even uniek als je eigen haar

Een wachttijd van 10 à 12 weken voor jouw haarstuk is geen uitzondering. Dat is lang en dat geven we ook graag toe. Maar het levert je wel een haarwerkje op dat even uniek is als je eigen natuurlijke haar. Het resultaat is een natuurlijk ogend haarstuk zonder zichtbare rand, dat heel comfortabel zit. Geen zorgen dat je haar onnatuurlijk oogt of dat je je haarwerk mogelijk verliest. Het haarwerk van In Fix Hair is net datgene wat jij nodig hebt om je weer helemaal als jezelf te kunnen voelen. This is YOU again.

Hoe je zoektocht naar je haarwerk starten?

Je weet nu wie we zijn. Wel, we helpen je graag op weg.

Stap 1:

Vind je In Fix Hair-kapper