Ben jij een haarwerkspecialist of gespecialiseerde kapper?

En wil jij je geregeld bijscholen om de haarwerken van In Fix Hair met natuurlijk Europees haar met precisie aan te meten en te bevestigen volgens de regels van de kunst? Help jij jouw klanten graag om met een goed gevoel door het leven te gaan?

Contacteer ons

En ontdek de voorwaarden om In Fix Hair-expert te worden. Én je voordelen.

Een goede haarwerkspecialist is de eerste stap label-in-fix-hair-expertnaar een degelijk haarwerk. De onwetendheid bij dames die met haarverlies kampen, is groot. Als gespecialiseerde kapper ben jij de eerst stap in de oplossing voor dit probleem.

Seminaries voor In Fix Hair-experts

Wij organiseren geregeld vormingen en seminaries, waar je leert hoe je personen met haarverlies kan helpen, wat de mogelijkheden zijn en hoe je een In Fix Hair-haarwerk perfect aanmeet en plaatst. Nadat je zo’n seminarie hebt gevolgd, krijg je ook een label. Zo weten vrouwen die op zoek zijn naar pruiken je makkelijker te vinden.

Officiële verdeler van Dening Hair en Bergmann

De maatwerkpruiken met natuurlijk Europees haar maken de hoofdmoot uit van wat In Fix Hair doet. Daarnaast zijn we voor gespecialiseerde kappers en haarwerkspecialisten ook officiële verdeler voor België en de Benelux van de pruiken en producten van Dening Hair en Bergmann.

Dening Hair biedt zowel synthetische pruiken en haartoevoegingen, als pruiken met natuurlijk haar aan via het eigen merk Belle Madame. Ontdek de haarwerken en producten van Dening Hair.

Bergmann heeft hoge kwaliteit pruiken voor dames en heren in de ladyline en de menline.

Haarwerken of producten van Dening Hair en Bergmann bestellen?

Contacteer ons

Accessoires voor de haarwerken van In Fix Hair

Net zoals je je eigen haren moet verzorgen, vragen ook haarwerken van In Fix Hair de nodige zorg. Ons In Fix Hair-gamma van Integrity shampoo, Acidic Conditioner en soft spray reinigt het haar, geeft het een levendige glans en versterkt de stabiliteit en veerkracht. Goed verzorgd haar laat zich daarnaast ook makkelijker stylen.

Daarnaast heeft In Fix Hair ook een uitgebreid gamma aan accessoires voor de In Fix Hair-haarwerken:

Accessoires voor In Fix Hair-haarwerken bestellen?

Geef ons een seintje