Nadia

“Dames weer goed in hun vel laten voelen, daar doen we het voor.”

Met meer dan 28 jaar ervaring in het haarwerkvak is Nadia Lauwers van Volu-medhaarstudio in Lichtaart (Kasterlee) een doorwinterde In Fix Hair-expert. Ambassadeur vanop de eerste rij van In Fix Hair-haarwerken. “De manier van knopen, elk haartje apart, zorgt voor een grote meerwaarde, voor een heel natuurlijke look.”

Nadia zag door de jaren heen al heel wat meisjes en dames met alopecia of zwaar haarverlies op haar kappersstoel. Allemaal met een eigen verhaal, eigen ervaringen. “Als ik het haarwerk uitpak, zie je soms angst op hun gezicht. ‘Heb je vannacht goed geslapen?’, is dan een geruststellende ijsbreker”, vertelt Nadia. “Maar vanaf het moment dat het haarwerk geplaatst wordt en in model geknipt is, zie je vaak tranen van geluk.”

Minimum aan volume

Als In Fix Hair-expert plaatst Nadia haarwerken van natuurlijk Europees haar, volledig op maat van de klant. Om ook dames met haarverlies als gevolg van chemotherapie snel te kunnen helpen werkt ze ook met haarwerken van Aziatisch haar. Vergelijken kan ze objectief: “Het verschil is heel duidelijk”, concludeert de haarwerkster. “Anders dan bij Aziatisch haar wordt in de haarwerken van In Fix Hair elk haartje apart geknoopt. Zo krijg je een haarwerk dat er heel natuurlijk uitziet en comfortabel draagt. Omdat de haren onbehandeld zijn, vallen ze heel gemakkelijk. Onze klantjes willen hier buiten wandelen met een minimum aan volume in hun haarwerk. Op die manier dat je hun hoofdhuid niet ziet en het tegelijk niet opvalt dat ze een haarstuk dragen.”

”Ik luister. Op mijn advies kunnen ze rekenen.”

Nadia’s jarenlange ervaring maakt dat ze de hoge kwaliteit en de eigenschappen van de handgeknoopte In Fix Hair-haarwerken door en door kent. “Dames die voor het eerst de stap naar onze haarwerkstudio zetten, geef ik met veel plezier alle info. Ik zal nooit pushen of hen iets wijsmaken. Op mijn advies kunnen ze rekenen, sowieso. Willen ze toch iets anders of een andere haarkleur bijvoorbeeld, dan is dat prima. Als de klant zich goed voelt bij een bepaald haarwerk, dan is het voor mij ook goed.”

“De gemakkelijkste klanten zijn diegenen die eerst een ander haarstuk hebben gedragen.”

– Nadia van Volu-medhaarstudio, In Fix Hair-expert

“Eerlijk is eerlijk”

Door de kwaliteit van de Europese haren, het intensieve arbeidsproces van handmatig knopen en de veelvuldige kwaliteitscontrole is een In Fix Hair-haarwerk niet het goedkoopste. Hierover maakt iedereen z’n keuze. Zo herinnert Nadia zich nog goed deze reactie van een tevreden klantje: “Vroeger ging ik twee weken op vakantie en liep ik een jaar ongelukkig rond. Nu ga ik minder op vakantie, maar loop ik een jaar lang gelukkig rond.” Nadia: “Dames weer goed in hun vel laten voelen, daar doen we het voor.”

Tip voor dames op zoek naar een haarwerk

Om af te sluiten nog een tip van Nadia voor meisjes of dames met alopecia of zwaar haarverlies die op zoek zijn naar een haarwerk: “Info opvragen, kost niets. Meteen een beslissing maken, hoeft ook niet. Het gebeurt dat dames voor een andere oplossing kiezen. En dan zie ik hen twee of drie jaar later hier weer terug. Weet je, de gemakkelijkste klanten zijn diegenen die eerst een ander haarstuk hebben gedragen. Met een In Fix Hair-haarwerk merken ze zelf het verschil.”

Dikke merci Nadia om jouw verhaal en ervaring als In Fix Hair-expert te vertellen. 🧡

Een haarwerk van 100% natuurlijk Europees echt haar, wat is dat precies?

Kijk je even mee?